ESSICARE


Essi Care on vuonna 2014 perustettu kauneusalan yritys. Yli seitsemän vuoden kokemus Weyergans High Care tuotteista ja hoidoista sekä yli 10 vuoden kokemus alalta saivat Essin perustamaan oman hoitolansa kun stokkalla sijainnut hoitola lopetti toimintansa.

Hoitojen tehokkuus, miellyttävyys ja tuloksellisuus ovat saaneet sekä tekijän että asiakkaat koukkuun hoitoihin ja pysyttelemään sarjan parissa. Sarjan huikean laaja valikoima laadukkaita ja tehokkaita tuotteita takaa jokaiselle asiakkaalle räätälöidyn hoidon sekä hoitolassa että kotona.

Loppuvuodesta 2014 Weyergansin rinnalle tuli toinen sarja, kotimainen, Helsinkiläinen luonnonkosmetiikka sarja Mia Höytö Cosmetics, jonka hellivät nimet ja tuotteet sekä tuotteiden esteettisyys saivat Essin innostumaan sarjasta. Niinkin paljon, että Essi toimii tätä nykyä sarjan pääkouluttajana ja on tiiviissä yhteistyössä Mia Höydön kanssa.
Ihanista tuotteista Essi kehitti myös kaksi erilaista hemmottelevaa hoitoa, jotka ovat tarjolla tuotteiden kera Essi Care hoitolassa.

Tutustu tuotteisiin tarkemmin TUOTTEET kohdassa.

Essi Care kartalla:

BOCCA

Samoista tiloista löydät myös BOCCA suuhygienisti palvelut. Hammaskiven poistot, hampaiden valkaisut, pahan hajuisen hengityksen hoito ja muut laadukkaat suuhygienistin palvelut vuosikymmenien kokemuksella. Essi Caren asiakkaana saat tarjouksia BOCCAN palveluista. www.bocca.fi